Rendement2Go "De kracht van SAMEN werking" !

Finance en sales. Twee afdelingen die niet altijd even goed met elkaar door één deur kunnen. Beide streven andere doelstellingen na en zijn niet of nauwelijks geïnteresseerd in elkaars werk. Dat leidt binnen veel bedrijven tot spanningen en uiteraard tot een niet optimaal bedrijfsresultaat. Samenwerking is in deze situatie het sleutelwoord.

Finance en sales worden vaak als vijanden gezien. De afstand tussen beide afdelingen is groot; het liefst ontwijken ze elkaar. Dit heeft niet alleen te maken met de verschillende soorten mensen die er werken, maar ook met de verschillende doelstellingen die beide afdelingen nastreven en een gebrek aan communicatie. Ze weten van elkaar onvoldoende wat er speelt en waarom zij hun werkzaamheden op een bepaalde manier doen. 

 

De kennis en expertise van beide vakgebieden zijn echter erg belangrijk en zeker als beide partijen effectiever met elkaar samenwerken, ontstaat een betere en succesvollere bedrijfsvoering. Vraag nu je vrijblijvend adviesgesprek aan en laat je inspireren !

Rendement2Go Promo Rendement2Go Promo